Rüyada dağdan aşağı bakmak

Rüyada dağdan aşağı bakmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Rüyada dağdan aşağı bakmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak idealist kimse olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak kısmetinin hep açık olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments