Rüyada balkondan aşağıya bakmak

Rüyada balkondan aşağıya bakmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada balkondan aşağı bakmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulur.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı düşmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada balkondan aşağı inmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak geçim sıkıntısından kurtulacağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, içine kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments