Rüyada tepeden aşağıya bakmak

Rüyada tepeden aşağıya bakmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanız ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada tepeden aşağı bakmak ömür boyu devam edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek attığı her adımı düşüneceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı düşmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağı inmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments