Rüyada yukarıdan aşağı bakmak

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, can sıkıntısının geçeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, memur ise terfi edeceğine yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak emeğinden hayır göreceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments