Rüyada çatıdan aşağı bakmak

Rüyada çatıdan aşağı bakmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işaret eder.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağı bakmak sağlık sorunlarının son bulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments