Rüyada amcamın elini öpmek

Rüyada amcamın elini öpmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, deneyim kazanacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada amcamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada amcasının elini öpmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına yorulur.

Rüyada amcamın elini öpmek başarılar elde edileceğine, çok farklı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada amca elini öpmek rakiplerin her konuda fark atacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Rüyada amcanın elini öpmek eve kapanıp, kendine döneceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalettir.

Rüyada amca eli öpmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments