Rüyada ölen amcanın elini öpmek

Rüyada ölen amcanın elini öpmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sağlığın bozulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada amcamın elini öpmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada amca elini öpmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet eder.

Rüyada amcanın elini öpmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca eli öpmek hiç istemediği işlere gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet eder.

Rüyada amcasının elini öpmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments