Rüyada amcanın elini öpmek

Rüyada amcanın elini öpmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada amcanın elini öpmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Rüyada amca eli öpmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada amcanın elini öpmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amcamın elini öpmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada amcasının elini öpmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına inanılır.

Rüyada amca elini öpmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek işlerinin aksayacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments