Rüyada amcasının elini öpmek

Rüyada amcasının elini öpmek karşısına iyi insanların çıkacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kazancınızın artacağına, sevindirici haberler alınacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada amcasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada amca eli öpmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada amcamın elini öpmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada amcanın elini öpmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ondan kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca elini öpmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işarettir.

Rüyada amcasının elini öpmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments