Rüyada amca elini öpmek

Rüyada amca elini öpmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada amca elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Rüyada amcanın elini öpmek imkânların günden güne azalacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada amcamın elini öpmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca eli öpmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına yorulur.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına tabir olunur.

Rüyada amcasının elini öpmek gülen yüzünün de solacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca elini öpmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments