Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, umutlarının tazeleneceğine, şaşkın olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, bol bol moral depolanacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Kararlar alma aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bina çıkmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak ticaretin büyüyeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rqmqzqn

Rüyamda 5 6 katli binanın dışından çatısına kadar cikdim yukarı cikdigimda assagidan birileri çağırdı düz bir duvar kaygan kiremitliydi bı adım attım kiremit kayıyordu ve çatıda durdum