Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk yumurta gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek yüzlerin asılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ekmeğinin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek şöhret ve itibar kazanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak yeni işler peşinde koşulacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada tavuk yumurta toplamak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments