Rüyada tavuğun yumurtasını almak

Rüyada tavuğun yumurtasını almak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, günlerini hastanede geçireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments