Rüyada çok büyük televizyon görmek

Rüyada çok büyük televizyon görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, belaya ve derde düşeceğine, en küçük sorunda parlayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük televizyon gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada çok büyük televizyon görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük televizyon görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Rüyada kendini televizyonda izlemek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon silmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada televizyona bakmak hüsrana uğratacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işarettir.

Rüyada televizyon tamircisi görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon kırılması görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments