Rüyada büyük televizyon görmek

Rüyada büyük televizyon görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına delalettir.

Rüyada büyük televizyon gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük televizyon görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük televizyon görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birini televizyonda görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk televizyon görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lcd televizyon görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments