Rüyada kendini televizyonda izlemek

Rüyada kendini televizyonda izlemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Rüyada kendini televizyonda izlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Rüyada televizyonda film izlemek çareye ve çözüme ulaşacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek yeni işlere atılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon izlemek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon izlediğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada kendini televizyonda izlemek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon anteni görmek sonradan da çok üzüleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments