Rüyada televizyon silmek

Rüyada televizyon silmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini mutsuz edeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Rüyada televizyon silmek gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada televizyon silmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon sunucusu görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada televizyon kaybetmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada televizyona çıkmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla televizyon görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırık televizyon görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine alamet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments