Rüyada çok aşırı yemek yemek

Rüyada çok aşırı yemek yemek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada çok aşırı yemek yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde üzücü bir durum olabilir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çok aşırı yemek yemek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı yemek yemek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada aşırı kar görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kilolu görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı rüzgar görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kan görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments