Rüyada aşırı kar görmek

Rüyada aşırı kar görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı kar gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada aşırı kar görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı ağlamak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Rüyada deniz aşırı uyumak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet eder.

Rüyada aşırı terlemek çok büyük bir baskı altına gireceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret eder.

Rüyada çok aşırı yemek yemek yeni bir eve taşınılacağına, keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı derecede kusmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada aşırı yağmur görmek alim insanlardan sayılacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments