Rüyada aşırı yemek yemek

Rüyada aşırı yemek yemek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı yemek yemek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada aşırı yemek yemek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok aşırı yemek yemek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işarettir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kan görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, gönül kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada aşırı kanama görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı para görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments