Rüyada aşırı derecede çikolata yemek

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek bazı kayıplar olabileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada aşırı derecede ağlamak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı derecede su içmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada aşırı derecede gülmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet eder.

Rüyada aşırı derecede kusmak rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sınavda derece yapmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dereceli gözlük görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada derece almak üçüncü gözünün açılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments