Rüyada aşırı kilolu görmek

Rüyada aşırı kilolu görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı kilolu gördüyseniz:

  • Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması mümkündür.

Rüyada aşırı kilo almak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada aşırı kilolu görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek rahat bir hayata sahip olmaya, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı hız yapmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada deniz aşırı uyumak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına tabir olunur.

Rüyada çok aşırı ağlamak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı yağmur görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı korkmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments