Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sırtında yara gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sırt yarası görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada sırtından yara görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments