Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, yokluk çekeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabilirsiniz.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına inanılır.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada sırttan kurşun yemek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada sırtından kurşun yemek işlerinde yenilikler yapacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işarettir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak sıkıntı yükleneceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet eder.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments