Rüyada sırtında yara olduğunu görmek

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek çok üzüntü duyulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Rüyada sırtta yaralar görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulur.

Rüyada sırtından yara görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek esenliğe kavuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtta yara görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada sırta yara görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada sırt yarası görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments