Rüyada sırt yarası görmek

Rüyada sırt yarası görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, daha güzelleşeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada sırt yarası gördüyseniz:

  • Enerjisi düşük veya bozuk ortamları mizah gücüyle belli bir dengeye getirebilirsiniz.

Rüyada kendi sırtında yara görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak maddi açıdan rahata erileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet eder.

Rüyada sırtta yara görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak zor durumda kalacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada sırt yarası görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek işe zorla gidip geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments