Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, rahata kavuşmaya, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak ne yöne gideceğine, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtta yara görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, doğru karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırta yara görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada sırttan yaralanmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Rüyada sırt yarası görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtta yaralar görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments