Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek kendisi paralayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yanlış seçimler yapacağına delalet eder.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada merdivenden düşerken görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düşürülmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments