Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalettir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek maddi açıdan rahata erileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini dudaklarından öpmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalettir.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments