Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, kazancının epey düşeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak bahtın açılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments