Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kişinin rahat nefes alacağına, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yüksek moralli olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak rızkın çoğalacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kazancı arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak huzurunu yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments