Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, lüks içinde olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulur.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak borçlarının kapacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak can derdine düşeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Rüyada sulama kanalında 3 çocuğumun suda çırpınışlarını gördüm hemen suya atladım onları kurtardım çocuklarım çok korkmuştular titriyorlar ben şoka girmiştim ve ben uyandığım halde hala şoktayım

Rabza

Rüyada kız çocuğum bahçe sulanan atık suya girmesi ve suyun dibine doğru inmeye başlaması hâlinde onu bı hamleyle tutup çıkardım ve sudan çıkınca midesinde ki suyu çıkarttı ve üzeride ıslak değil di su bildiğin atık su gibi akıyordu sanki temizdi kızım gireceğim dedi girmesi ve suyun dibine doğru inmesi gibi bişey ler oldu

Ali

Merhabalar.
Ruyamda nehirin üstünden gecen köprüden gecerken, 2 erkek cocugum ve bir de kizim suya düsmüs ben sok olmus bakakalmisim. Baktimki nehir dalgasiz ve cocuklarim rahat rahat kiyiya dogru yüzerken, en kücügü bayilip suyun icine dogru yonelirken ben de köprüden atlayip suya dalip onu kolundan tutup kurtarmisim ve sagligi yerindeydi.

Tesekkurler
Ali resat

Yakup

Irmak kenarında eşim ve kızımla yürürken bir anda kızımın yokluğunu farkettim eşim bağırıyordu az aşağıda diye koşarak aşağıya indiğimde ırmağın içinde genç biri kızımla birlikte ırmağın içinde idi ve kızım zor nefes alıyordu suya atlayıp ikisinide çıkardım

Anonim

Rüyada kenti çoçuğumu Bi arkadaşm tarafında kurtardı
gölde

Zeynep

Rüyamda eşimle deniz gibi bir dururken cocuklarim orada oynuyorlardı bisiklet sürüyorlardı sonra aniden suya düştüler ve girdim onları çıkardım rüyamda iki kez girdiler ve ben onları yine kurtardım bu ne anlama geliyor