Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak güzel davetler alacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalettir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak yeni işlere gireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments