Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, isabetli kararlar alacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret eder.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments