Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, insanların yolunu aydınlatacağına yorulur.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, çalışkan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak bilincin artacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments