Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak sağlığının bozulmayacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak bunları en doğru şekilde kullanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments