Rüyada çocuğunu boğularak görmek

Rüyada çocuğunu boğularak görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğularak gördüyseniz:

  • Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek hem verimi yükselteceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ortalığın karışacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu boğulmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek ün sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulmuş görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu boğularak görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments