Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek rahat ve huzurlu olunacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, alınganlıkların hasıl olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun suda boğulmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments