Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla şey oluyor.

Rüyada çocuğunun boğularak öldüğünü görmek rızkın genişleyeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments