Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, geç de olsa huzura erileceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments