Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek huzursuzlukların son bulacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments