Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada elde yara çıktığını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Rüyada başında yara çıktığını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments