Rüyada yüzünde yara izi görmek

Rüyada yüzünde yara izi görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yara izi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalettir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek hoşluk içinde olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta yara izi görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına inanılır.

Rüyada yüzde yara izi görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kolda yara izi görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet eder.

Rüyada bacakta yara izi görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada yara izi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments