Rüyada altından su akan köprüden geçmek

Rüyada altından su akan köprüden geçmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada su akan köprüden geçmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun içinden geçmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada köprü altından geçmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada suyun altından geçmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akan sudan geçmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments