Rüyada akan suyun üstünden geçmek

Rüyada akan suyun üstünden geçmek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, başarısının azalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yönetici olacağına inanılır.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su akan köprüden geçmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancında artış olacağına yorulur.

Rüyada akan suyun içinden geçmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına inanılır.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada su üstünden geçmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulur.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments