Rüyada su akan köprüden geçmek

Rüyada su akan köprüden geçmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalettir.

Rüyada su akan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet eder.

Rüyada su akan köprüden geçmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Rüyada akan sudan geçmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan dereden geçmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan nehirden geçmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments