Rüyada suyun altından geçmek

Rüyada suyun altından geçmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yeni hobiler edinileceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altından geçmek gördüyseniz:

  • İnsanlar değerli görüşlerinizi duymak isteyebilirler.

Rüyada suyun altından geçmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek bir bebek sahibi olunacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altından geçmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç altından geçmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Rüyada köprü altından geçmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, rakiplerini alt edeceğine delalet eder.

Rüyada şelalenin altından geçmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments