Rüyada akan suyun içinden geçmek

Rüyada akan suyun içinden geçmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, doğru karar veremeyeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, maddi zararın büyük olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada su akan köprüden geçmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek borçların kısa sürede kapanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işarettir.

Rüyada akan su içinde yürümek maddi zararının giderileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada akan suyun içinde yürümek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, destek göreceğine işaret eder.

Rüyada akan su içinde balık görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments