Rüyada akan sudan geçmek

Rüyada akan sudan geçmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, ticarete adım atacağına, variyetini çoğaltacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada akan sudan geçmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya sosyal hayatınızla ilgili bazı durumları çözümlemeye çalışırken aklınıza gelen en iyi şeyi yürürlüğe koymaya çalışmalısınız.

Rüyada akan sudan geçmek kazancının da azalacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada akan sudan abdest almak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, talihinizin artacağına işaret eder.

Rüyada akan sudan su içmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada akan sudan içmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada akan sudan atlamak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan sudan su doldurmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli sudan geçmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments