Rüyada akan suyun üzerinden geçmek

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek yeni mallara sahip olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su akan köprüden geçmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan nehirden geçmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada akan dereden geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan sudan geçmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments